تجهیز سیستم صوتی کنفرانس، یا اجرای پروژه سیستم صوتی اتاق جلسات، یکی از کارهای حساس و مستلزم یک تیم حرفهای و با تجربه میباشد.
آوازتو اینجاست که با سابقه درخشان در این زمینه و سابقه همکاری با نهادهای دولتی و غیر دولتی و سازمان های خصوصی، یک تجربه عالی را برای شما به ارمغان آورد.
تنها بخشی از پروژه های صوتی که ما در آوازتو انجام دادیم را اگر بخواهیم نام ببریم میتوانیم به: تجهیز سالن کنفرانس شهرداری منطقه 3 تهران (خیابان شریعتی) اشاره کرد. همچنین پروژه های دیگری نظیر: شهرداری باقرشهر تهران، سپاه پاسداران، نیروهوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سازمان هواپیمایی کشور و…
اعتبار ما افتخار ماست…
ابزارهای لازم در تجهیز سیستم صوتی کنفرانس
مهمترین اطلاعاتی که باید بدونید اینه که یک سیستم کنفرانسی مطلوب چه ابزار ها یا تجهیزاتی لازم دارد. ما در این بخش مواردی که ممکن سایر فروشندگان در ابتدای کار به شما نگن را در اختیارتان قرار میدهیم که چه از آوازتو و چه از هر کجا سیستم کنفرانسی تهیه کردید این موارد را پیگیری کنید.
- میکروفن ریاست: این میکروفن یک عدد در هر سیستم است که مدیر جلسه بتواند سایر شرکت کنندگان را مدیریت کند.
- میکروفن شرکت کننده: میکروفنی که جلوی هر شرکت کننده قرار میگیرد و اجازه صحبت کردن را به وی میدهد.
- منبع تغذیه: تمامی میکروفن ها در نهایت به یک منبع تغذیه وصل میشوند.
- اسپیکر سقفی یا دیواری: برای اینکه صدای شرکت کنندگان از بلندگوی میکروفن ها پخش نشود، که این موضوع ممکن باعث نویز در محیط هم شود. بهتره که از اسپیکر سقفی یا ترجیحاً دیواری استفاده شود. برای مثال در یک محیط 200 متری چهار عدد اسپیکر دیواری کفایت میکند. این گونه هم کیفیت صدا چند برابر بهتر است و هم خروجی کار تمیز تر خواهد بود.
- آمپلی فایر: اسپیکرها باید به یک آمپلی فایر برای پخش صدا وصل شوند، که این آمپلی فایر هم به همان منبع تغذیه میکروفن ها متصل می شود که صدای میکروفن ها را از اسپیکر پخش کند.
- دوربین 360 درجه (اتوترکینگ): فقط زمانی لازم است که اتاق جلسه شما مجهز به مانیتور یا LCD یا پرده پروژکتوری باشد که تصویر هر شخصی که در حال صحبت کردن است، روی نمایشگر قابل مشاهده باشد. این دوربین با نام 360 درجه یا همان دوربین اتوترکینگ هم شناخته میشود.
- میکروفن بیسیم دستی یا هدمیک: شاید در برخی اوقات لازم باشد علاوه بر میکروفن های رومیزی شرکت کنندگان، یک میکروفن بیسیم دستی یا هدمیک نیز وجود داشته باشد. این میکروفن کمک میکند اگر کسی نیاز به ارائه یا ایستادن در محیط داشت به وسیله این میکروفن صدای خود را به اسپیکر های اتاق کنفرانس برساند.
- کابل کشی: در نهایت شما به مقدار لازم کابل مسی و کابل میکروفن احتیاج خواهید داشت که آمپلی فایر و اسپیکرها و میکروفن ها را به سیستم متصل کنید.
امکانات رایج در سیستم کنفرانسی
چه امکاناتی عموماً در سیستم های کنفرانسی به کار گرفته میشود؟ خب ما به خوبی میدانیم که این سوال شماست و پاسخش را تیم آوازتو با اجرای پروژه های متعدد به خوبی درک کرده است. ببینید هر سیستم کنفرانسی یا بهتره بگیم هر منبع تغذیه یک سری امکانات داره که شما ابتدا باید مشخص کنید چه امکاناتی مدنظر شماست که منبع تغذیه مناسب خودتان را انتخاب کنید. برخی از این امکانات عبارتند از:
- پخش یکنواخت صدای سخنران در تمام اتاق کنفرانس
- مدیریت سخنرانان و قطع میکروفنها توسط رییس جلسه
- سیستمهای رای گیری و بایگانی آرا در کامپیوتر
- تصویربرداری و چرخش خودکار دوربین به سمت سخنران در اتاق کنفرانس (اتوترکینگ)
- سیستم های ترجمه همزمان
- سیستم نظرسنجی
ما در آوازتو برای تمامی امکانات بالا راهکار های اصولی و مطمئن داریم و کافیست با مشاورین ما تماس بگیرید تا در این امر شما را راهنمایی کنند.
09102420979
021-33318025
نصب سیستم کنفرانسی اتاق جلسه
برای نصب سیستم کنفرانسی اتاق جلسه شما باید حتماً از فردی با تجربه و مطمئن استفاده کنید. نصاب های مجموعه آوازتو کسانی هستند که همگی اطلاعات کافی در این زمینه را دارند. به خوبی با امکانات مختلف سیستم کنفرانسی آشنا هستند. و بدون فوت وقت و زمان در سریع ترین زمان ممکن سیستم را راه اندازی میکنند.
افرادی که اطلاعات کافی یا تجربه لازم را نداشته باشند ممکن با اشتباهات فردی آسیب چندین میلیونی به سیستم بزنند. بنابراین لازم است این کار توسط فرد متخصص و مورد اطمینانی انجام شود. ما در آوازتو برای شما فردی مطمئن را معرفی میکنیم که در سریعترین زمان ممکن نصب سیستم کنفرانسی شما انجام شود.
زمان لازم برای نصب سیستم کنفرانسی در اکثر مواقع یک روز کاری میباشد. در برخی از پروژه های بزرگ حداکثر دو تا سه روز کاری افزایش مییابد. البته حتماً زودتر هماهنگ کنید چرا که در خیلی اوقات پیک کاری ممکن درگیر پروژه های دیگری باشیم پس حتماً زودتر زمان موردنظرتان را به ما اطلاع دهید.